JOIN THE WORLD OF Mobilaris

A portion of the current Mobilaris team

Lot of free space for you at oUr table

Welcome to Mobilaris. Our company has been steadily growing during the past three years. We are excited about the ever-increasing demand for our products. To help all current and new customers in the future, we rapidly need to build an even stronger team.

We believe in diversity as one of the parameters for building Mobilaris even more ready for international success.

Hans Wahlquist, General Manager Mining and Industrial introducing (in Swedish) the need of social, hungry and professional people.
 

We need Business Developer and Partner Relations people

 


Daniel Enström, CTO introducing (in Swedish) the need of Business Development and Partner Relations people

Vi söker efter personer som kan ge oss nya perspektiv, som tillför nya erfarenheter och som kan hjälpa oss att ta nästa steg som bolag. Du har en bakgrund inom affärsutveckling och sälj, gärna med internationell erfarenhet och du har en förmåga att bygga starka relationer med både kunder och partners. Du kan prata och skriva på ett sätt som skapar förtroende och har ett intresse av att förstå den teknik som våra världsledande produkter bygger på. På motsvarande sätt brinner du för att skapa affärer och hitta vägar att möta våra kunders behov, både de behov som de behöver ha löst idag men inte minst, de behov de ännu inte upptäckt att de har. På samma sätt som vi sysslar med teknikinnovation så vi i innovativa på sättet vi gör affärer.

Mobilaris är ett bolag som har byggts för att vara snabbfotat och lättrörligt samtidigt som vi levererar till våra kunder på ett strukturerat sätt. Vi hjälper våra kunder att rädda liv genom våra system och vi förstår vad det innebär att hela tiden söka efter nästa steg. Hos oss har vi stor individuell frihet, vi ställer upp för varandra och har ett öppet sinne. Vi har förstått att vi hela tiden har något nytt att lära och vårt sätt att vinna bygger på att vi lär oss snabbare än våra konkurrenter.

Om du känner att detta inspirerar dig, om du känner igen dig i beskrivningen av de egenskaper vi söker efter, kontakta oss. Vi tror på att lag med många olika personligheter är starkare och vi vet att vi tillsammans på Mobilaris kan rädda liv.

 

Curious of one or more of these open positions?

Don't hesitate to write us an email to jobs@mobilaris.se

We are curious about you.