JOIN THE WORLD OF Mobilaris

A portion of the current Mobilaris team

Lot of free space for you at oUr table

Welcome to Mobilaris. Our company has been steadily growing during the past three years. We are excited about the ever-increasing demand for our products. To help all current and new customers in the future, we rapidly need to build an even stronger team.

We believe in diversity as one of the parameters for building Mobilaris even more ready for international success.

Hans Wahlquist, General Manager Mining and Industrial introducing (in Swedish) the need of social, hungry and professional people.
 

We need an Operations Manager

 


Mikael Nyström, CEO introducing (in Swedish) the need of an Operations Manager

Att vara operativ chef på Mobilaris är att hitta de bästa förutsättningarna för att det sätt vi jobbar på och vår personal att ständigt utvecklas. I takt med att vi växer möter vi nya utmaningar och det blir din roll att arbeta med dem.
Du är en person vars ledarskap bygger på tillit och förtroende och som tänker både ett och två steg före. Du kan skapa klarhet där det är otydlighet och du förstår hur teamen och deras sätt att jobba kan utvecklas för att bli ännu mer inspirerade och motiverade. Din kommunikation är enkel och du kan lätt anpassa dig i både tal och skrift för att nå fram till alla.

För att lyckas med detta tror vi att du även måste tillbringa tid med våra kunder. Att förstå deras behov, projektens progress och produktens användning tror vi är helt centralt för att förstå hur vi behöver utvecklas framöver och hur vi har nöjda kunder och gör det tufft att vara konkurrent.
Mobilaris är ett bolag som rör sig snabbt. Vi hjälper våra kunder att rädda liv genom våra system och vi förstår vad det innebär att hela tiden söka efter nästa steg. Hos oss har vi stor individuell frihet, vi ställer upp för varandra och har ett öppet sinne. Vi har förstått att vi hela tiden har något nytt att lära och vårt sätt att vinna bygger på att vi lär oss snabbare än våra konkurrenter.

Om du känner att detta inspirerar dig, om du känner igen dig i beskrivningen av de egenskaper vi söker efter, kontakta oss. Vi tror på att lag med många olika personligheter är starkare och vi vet att vi tillsammans på Mobilaris kan rädda liv.

Skicka din ansökan till www.terminalen.nu/rekryteringar snarast då vi drar igång rekryteringsprocessen omedelbart.  

We need Business Developer and Partner Relations people

 


Daniel Enström, CTO introducing (in Swedish) the need of Business Development and Partner Relations people

Vi söker efter personer som kan ge oss nya perspektiv, som tillför nya erfarenheter och som kan hjälpa oss att ta nästa steg som bolag. Du har en bakgrund inom affärsutveckling och sälj, gärna med internationell erfarenhet och du har en förmåga att bygga starka relationer med både kunder och partners. Du kan prata och skriva på ett sätt som skapar förtroende och har ett intresse av att förstå den teknik som våra världsledande produkter bygger på. På motsvarande sätt brinner du för att skapa affärer och hitta vägar att möta våra kunders behov, både de behov som de behöver ha löst idag men inte minst, de behov de ännu inte upptäckt att de har. På samma sätt som vi sysslar med teknikinnovation så vi i innovativa på sättet vi gör affärer.

Mobilaris är ett bolag som har byggts för att vara snabbfotat och lättrörligt samtidigt som vi levererar till våra kunder på ett strukturerat sätt. Vi hjälper våra kunder att rädda liv genom våra system och vi förstår vad det innebär att hela tiden söka efter nästa steg. Hos oss har vi stor individuell frihet, vi ställer upp för varandra och har ett öppet sinne. Vi har förstått att vi hela tiden har något nytt att lära och vårt sätt att vinna bygger på att vi lär oss snabbare än våra konkurrenter.

Om du känner att detta inspirerar dig, om du känner igen dig i beskrivningen av de egenskaper vi söker efter, kontakta oss. Vi tror på att lag med många olika personligheter är starkare och vi vet att vi tillsammans på Mobilaris kan rädda liv.
 
Skicka din ansökan till www.terminalen.nu/rekryteringar snarast då vi drar igång rekryteringsprocessen omedelbart. 

 

We need Project Managers

 


Urban Sandlund, project manager and Erika Andersson, project manager curious of new emplyees (in Swedish)

Att vara projektledare på Mobilaris innebär till stor del att jobba nära våra kunder. Daglig kontakt med kund för att få leveranser att flyta på samtidigt som man hanterar nya förväntningar på kravsidan är vår vardag. Naturligtvis ska man ha koll på de basala delarna för en projektledare som resursplaner, leveransplaner och budget men det är mer de kommunikativa förmågorna som väger tungt i den här rollen.

Som projektledare hos oss får du jobba med våra duktiga teknikteam och ofta mot kund i andra delar av världen än Sverige så att kommunicera bekvämt på engelska är ett krav, har du ett bra tredjespråk så är det en merit. Trots att leveranserna sker till kunder i andra delar av världen så blir det bara sporadiskt resande då det mesta går att sköta via videokonferens och på distans men det är bra om du känner dig bekväm med att flyga iväg någon gång ibland.

Skicka din ansökan till www.terminalen.nu/rekryteringar snarast då vi drar igång rekryteringsprocessen omedelbart. 

 

Curious of one or more of these open positions?

Don't hesitate to write us an email to jobs@mobilaris.se

We are curious about you.